Laat je huid na de winter weer stralen!

 In Geen categorie

Laat je huid na de winter weer stralen!

Je kunt je huid na de donkere maanden weer laten stralen! Speciaal voor jou heeft BABOR een ampullenkuur samengesteld om jouw huid het voorjaarsgevoel te geven.

Het paasei in één oogopslag:

2 x Hydra Plus Active Fluid: verlevendigende dorstlesser voor elke huid die vocht nodig heeft. Hyaluronzuur hydrateert op intensieve wijze en bindt vocht in de huid.

2 x Revitalizing Oxygen Fluid: de zuurstofdouche voor een droge, vermoeide huid activeert de celstofwisseling en beschermt de huid tegen milieubelastingen.

2 x Collagen Booster Fluid: stimuleert de huideigen collageenproductie en reorganiseert de collageenvezels in een regelmatig, stevig netwerk – voor een strakke huid.

2 x Triple Booster Fluid: de personal trainer voor een nieuwe start van de huidfuncties brengt de huid drievoudig op gang. De barrièrefunctie van de huid wordt „reset“, de huidvernieuwing wordt geactiveerd en een vochtdepot wordt voor „droge tijden“ aangelegd.

3 x 3D Lifting Fluid: werkt drievoudig tegen de tekenen van de tijd: rimpeltjes worden verminderd, het weefsel wordt verstrakt en de contouren worden verstevigd. Organisch silicium verbetert de dwarsverweving en zodoende de structuur van het bindweefsel.

2 x Lift Express Fluid: de lifting-ampul met onmiddellijk effect. Een waardevolle bio-polymeermatrix minimaliseert zichtbaar de rimpeldiepte en verbetert het microreliëf met direct effect.

1 x SeaCreation The Serum: De werkstofcombinatie van het Glycocéane GP3 en BABOR thermophilus uit de diep zees bieden samen een uitgebreide anti-aging werking, optimaliseren de huidfuncties, beschermen op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren blijvend aanwezige ouderdomsverschijnselen.

Om er een huidverbeterende behandeling van te maken adviseer ik je bij de ampullen een Dermaroller te gebruiken. In de volgende blog vertel ik je meer hierover.

Recent Posts

Leave a Comment


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×