WAT IS DE SKINFIRMOR RF?

De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het
voorhoofd.

Het apparaat werkt met radiofrequentietechnologie. Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Met een speciaal handstuk wordt de energie van de radiofrequentie in het huidweefsel geleid om het weefsel op een gecontroleerde manier te verwarmen. Deze opwarming, die als aangenaam wordt ervaren, bevordert de eigen regeneratiemechanismen van de huid. Tegelijkertijd zorgt dit voor een samentrekking van de collageenvezels in het bindweefsel. Rimpels in het behandelde huidgebied zien er gladder uit en de huid ziet er steviger uit.

HOE GAAT EEN BEHANDELING MET DE SKINFIRMOR RF IN ZIJN WERK?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid grondig gereinigd.
Voorafgaand aan de radiofrequentiebehandeling wordt een speciale vochtinbrengende gel royaal aangebracht op de te behandelen huidgebieden. Het handstuk wordt vervolgens in gecontroleerde bewegingen over deze huidgebieden bewogen.
Voor de radiofrequentiebehandeling moet de klant zijn of haar contactlenzen uitdoen en zijn of haar hoortoestel uitschakelen.

INDICATIES

  • Huidveroudering, huidverslapping en (mimische) rimpels, bv.
  • Kraaienpootjes, rokerlijntjes, fronsrimpel.
  • Oogwallen en donkere oogranden.
  • Overbelaste, vermoeide ogen door stress, computerwerk, oververmoeidheid, airconditioning, koude tocht.

HOE REAGEERT DE HUID IN HET BEHANDELDE GEBIED?

De huid reageert op de radiofrequentiebehandeling met een lichte roodheid, tintelingen en een gevoel van spanning. In zeldzame gevallen kunnen ook zwellingen ontstaan. In de regel verdwijnen deze reacties uiterlijk na 1-2 dagen. Zichtbare vaten kunnen in eerste instantie intensiever zichtbaar zijn na de RF-behandeling, maar dit verdwijnt meestal na 1-2 uur.

WAAR MOET NA DE RADIOFREQUENTIEBEHANDELING REKENING MEE WORDEN GEHOUDEN?

Er worden optimale behandelingssuccessen bereikt als u op de dag van de behandeling zelf de volgende zaken vermijdt tot de roodheid
volledig weggetrokken is:

  • Sterk transpireren (saunabezoek)
  • Sterke zon/zonnestudio
  • Ontharing in de behandelde huidgebieden
  • Zwembadbezoek (chloorwater/zeewater)

Nadat de roodheid is verdwenen, kunt u alle activiteiten zoals gebruikelijk hervatten.
Vergeet niet dat intensieve blootstelling aan de zon de veroudering van de huid versnelt.
Met de radiofrequentiebehandeling heeft u gekozen voor een effectieve Anti-Aging-behandeling. Ondersteun en behoud het succes van deze behandeling door consistent zonnebrandcrème te gebruiken. Draag een zonnebril om het gebied rond de ogen te beschermen.

VERZORGING NA DE RADIOFREQUENTIEBEHANDELING

De radiofrequentiebehandeling geeft uw huid impulsen om zich te vernieuwen voor een jeugdigere uitstraling. In overleg met u stemmen wij de verzorging individueel af op uw huidbeeld en uw persoonlijke wensen. Om optimale resultaten te behalen dient u de verzorgingsaanbevelingen voor thuis op te volgen

AANTAL BEHANDELINGEN

Al na één RF-behandeling zijn er resultaten zichtbaar. Voor een optimaal resultaat moeten radiofrequentiebehandelingen als kuur worden uitgevoerd, d.w.z. afhankelijk van de vorm van de rimpels en de weefseltoestand zijn er tussen de 4 en 6 behandelingen 2 maal per week nodig.

prijzen

Per behandeling……………………….€ 109-
Kuur van 6 behan…………………….€ 599-

Deze behandeling is ook bij een gezichtsbehandeling bij te boeken. De prijs is afhankelijk van de zone die u in de behandeling bij wilt boeken.

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×