Verwijderen van tatoeages en (foutief aangebrachte) permanente make-up;

Heb jij ooit te impulsief een tatoeage laten zetten en heb je er nu spijt van? Of ben je niet tevreden over de permanente make-up? Dan is het heel begrijpelijk dat je er alles voor over hebt om er vanaf te komen. Gelukkig is het nu ook mogelijk om met behulp van moderne technologieën die vervelende tatoeage veilig en effectief te laten verwijderen.

Laser technologie

De M22 Q-switched laser biedt een veilige en effectieve manier voor het verwijderen van tatoeages. De laser levert snelle lichtpulsen met een zeer hoge energie. Deze pulsen worden geabsorbeerd door de tatoeage, breken het pigment in deeltjes, klein genoeg om door het lichaam af te voeren..

Voor de behandeling:

Het is noodzakelijk om 4 weken voor de behandeling de zon te vermijden. Dit heeft te maken met pigmentvorming in de huid, waardoor de kans op een verbranding groter wordt.

Na de behandeling:

Er ontstaat roodheid en een branderig gevoel op de huid, ook kunnen er korstjes ontstaan op het behandelde gebied. Deze reacties zijn geheel normaal en de huid herstelt zonder littekenvorming binnen 7 tot 10 dagen. Tijdens de gehele behandelduur en tot 6 weken na de laatste behandeling is het belangrijk om overdag een zonbescherming te gebruiken, omdat de behandelde huid sneller zou kunnen verbranden.

prijzen

Verwijderen van tatoeages …………vanaf € 90,-

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×