Fibroblasting of lifting zonder operatie

De Fibroblasting, ook wel Plasma lifting genoemd, is een revolutionaire techniek, waarbij je zonder operatie de huid zeer effectief kunt verstrakken en liften. Het verwijdert rimpels, plooien, en overtollige huid rondom de ogen, mond, hals en zelfs buik!! Het resultaat is te vergelijken met een ooglidcorrectie door middel van een operatie en houdt jarenlang aan.

De huid rond de mond en hals is moeilijk met een operatie te liften. Door middel van Plasmalift/Fibroblasting kan ook deze huid gelift worden.

De fibroblasten die zich in de huid bevinden worden naarmate je ouder wordt steeds minder actief en produceren steeds minder collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid slapper. Door fibroblasting toe te passen krimpt de huid en wordt de huid weer strakker.

Hoe werkt het?

Middels een applicator wordt stikstof en zuurstof samengebracht tot een ‘plasma-spot’, de lucht tussen de huidplooien wordt direct ge-ioniseerd. Hierdoor wordt de overtollige huid op een gecontroleerde wijze pijnvrij verwijderd.

Afhankelijk van de huidconditie zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Voordelen

  • zonder snijden
  • geen littekens
  • geen napijn
  • geen risico’s
  • te veel weghalen niet mogelijk
  • niet leefijdsgebonden

prijzen

Oogleden boven……………………………………€ 399,-
Oogleden onder…………………………………….€ 319,-
Oogleden boven en onder……………………€ 499,-Rimpelbehandeling frons…………………….€ 175,-Kraaienpootjes (rond de ogen)…………..€ 319,-Hals………………………………………………………..€ 425,-
Rokerslijnen (rond de mond)……………….€ 350,-Buik (groot gebied)……………………………….€ 595,- Buik (klein gebied)………………………………..€ 450,-

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×