Naarmate we ouder worden neemt het collageen en elastine in de huid af, mimiek van het gezicht laat tekenen van veroudering zien en de zwaartekracht trekt als het ware de huid naar beneden, hierdoor verschijnen er rimpels.
Een oplossing voor deze rimpels en lijnen zijn de injectables. Injectables is de overkoepelende term voor zowel Botulinetoxine (Botox) als Fillers.

Tijdens de behandeling zal u enkele injecties krijgen in het indicatiegebied. De duur van een behandeling met injectables bedraagt 30 minuten.

Na de behandeling kan het behandelde gebied gevoelig aanvoelen. Er kan op de huid een lichte zwelling, roodheid en blauwe plekjes zichtbaar zijn. Dit zijn normale symptomen na een behandeling met injectables.
Het resultaat van een behandeling met Botulinetoxine is na een week volledig zichtbaar. Bij een behandeling met Fillers is het uiteindelijke resultaat zichtbaar wanneer de zwelling volledig weggenomen is, dit is na ongeveer 2 weken.

Het resultaat van een behandeling met Botulinetoxine (Botox) houdt gemiddeld 4 maanden aan.

Het resultaat van een behandeling met Fillers houdt gemiddeld 9-12 maanden aan. Om het resultaat te behouden is een vervolgbehandeling gewenst.

Indicaties Botox

Voorhoofdrimpels

Fronsrimpels

Kraaienpootjes
Wenkbrauw liften
Bunny Lines bij de neus
Mondhoeken
Tandvlees glimlach
Overmatige transpiratie
Migraine

 

Indicaties Fillers

Opvullen traangootjes
Wangen
Jukbeenderen
Neuslippenplooi
Rimpels rondom de mond
Lippen
Marionetlijnen
Kaaklijn

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search