Mijn naam is Aleksandra Bogomaz, sinds 2006 werkzaam als huidtherapeut en elke dag is het voor mij weer een nieuwe uitdaging om jou van een passend verzorgingsadvies te voorzien. Onze huid is het grootste orgaan en tegelijkertijd de spiegel van ons innerlijk. Bij Huidmedzorg hebben wij ons gespecialiseerd in behandeling van diverse huidproblemen. Voor jou gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw huidklachten. Wij hebben samenwerking gevonden met dermatologen, plastisch chirurgen, orthopeden, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Twijfel niet om contact op te nemen als je last hebt van vlekken, roodheid, acne, droge huid, littekens, ongewenst haargroei of vochtophoping. Ook JIJ verdient een mooie huid!
Anastasia Bogomaz, gediplomeerde pedicure en medisch pedicure in opleiding en schoonheidsspecialiste. Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. “In 2012 ben ik als pedicure begonnen bij Huidmedzorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging heb in 2013 mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. De combinatie van deze twee beroepen vind ik erg bijzonder, omdat aan de voeten heel veel af te lezen is waardoor ik vaak meer inzicht krijg over bepaalde huidklachten.”
Bianca van der Plas is in 2017 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool als Huid- en Oedeemtherapeute. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag vrijdag en afwisselend woensdag en zaterdag. “Na succesvol mijn stage bij Huidmedzorg te hebben afgerond kon ik hier blijven werken. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat het veel diversiteit biedt in de zorgsector. Ik haal voldoening uit mijn werk door mensen te helpen zowel op medisch als cosmetisch gebied. Met een glimlach zal ik u ontvangen in onze praktijk.”
Dokter Jekaterina Tolmacova studeerde in 2012 af aan de Universiteit van Letland op de faculteit Dermatologie. Haar stage dermatologie heeft ze bij Erasmus MC gevolgd waar ze zich ook gespecialiseerd heeft in Injectables onder begeleiding van dokter Velthuis. Zij is aanwezig iedere 1e en 3e zaterdag van de maand. “Mijn passie uit zich het meest in esthetische en cosmetische dermatologie, vandaar dat ik mij daarin specialiseer. Mijn doel is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te behalen, zodat ik in samenspraak met de patiënt het verouderingsproces op een gezonde manier kan aanpakken. Het is voor mij erg belangrijk om de natuurlijke uitstraling te behouden wanneer iemand voor injectables kiest. Een tevreden patiënt staat bij mij voorop!”

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×