60 jaar Babor

 In Blog, Geen categorie

60 jaar Babor, 60 jaar Hy-ol

Twee natuurlijke reinigingskrachten van water en olie zijn door Babor met elkaar verbonden, hieruit is de unieke 2-fasen dieptereiniging ontstaan. De combinatie van Hydrofiele (watervriendelijk) olie en Phytoactive verwijdert zowel in olie als in water oplosbare verontreinigingen op grondige en behoedzame wijze zonder een gespannen gevoel achter te laten. De huid wordt al bij het reinigen verzorgd en de teint ziet er rozig fris uit.

  • Fase 1 – HY-ÖL®
    Bestaat uit zuiver plantaardige, hydrofiele oliën zoals soja-, sesam- en aardnootolie, die zich geheel met water verbinden en zonder reststo en laten afwassen. Het quillaja-extract is werkzaam als vuilmagneet en ondersteunt de reinigingswerking.
  • Fase 2 – PHYTOACTIVE
    Verzorgend kruidencomplex met het detox-extract agrimonie. Voor een versterkte reinigingswerking, afgestemd op de vier huidbeelden (gevoelig, droog, vet- gecombineerd, regeneratie behoevend).

[divider scroll_text=”SCROLL_TEXT”]

Limited edition reinigingssets zijn hier verkrijgbaar

[divider scroll_text=”SCROLL_TEXT”]

Waarom moet ik mijn huid reinigen?

Reiniging is altijd de eerste stap in de verzorging. Door je huid te reinigen bereid je haar voor op de verzorging die je daarna gaat aanbrengen. Zonder de juiste voorbereiding is je huid niet in staat om de crème op nemen en op de juiste manier te verwerken, de actieve werkstoffen zullen de diepere huidlagen niet bereiken. Zelfs een hele dure crime komt niet tot zijn recht zonder goede reiniging.

Wanneer moet ik reinigen?

Iedere keer dat je een creme of een ander verzorgingsproduct wilt aanbrengen zou je je huid moeten reinigen. Sommige mensen reinigen slechts eens per dag de huid. Mijn advies is echter om twee keer per dag je huid te reinigen en te verzorgen. Het is tevens ook beter om voor de ochtend en voor de avond twee verschillende verzorgingsproducten te gebruiken, omdat je huid dan ook andere behoeftes heeft.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×