HEEFT UW HUID EEN OPFRISSER NODIG?

Een mooie, egale huid is voor veel een belangrijk schoonheidsideaal. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren in een mensenleven. Weersinvloeden als zon, wind en vrieskou eisen het hele jaar door hun tol. Maar ook factoren als ongezond eten, roken, onderliggend lijden of stress hebben een negatief effect op de kwaliteit van de huid. Een arme, vale en droge huid met grote poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes of pigmentvlekken is vaak het gevolg.

WAT IS EEN SKINBOOSTER?

Skinbooster is een unieke huidverbeteraar op basis van natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en actieve stoffen die uw huid hydrateren, de dichtheid herstellen en uw huid een jeugdige glans geven.

Door de verschillende werkstoffencocktails kunnen huidproblemen worden opgelost. Het biedt een subtiele, maar indrukwekkende verandering in de elasticiteit en volume van de huid.

HOE WORDT EEN SKINBOOSTER AANGEBRACHT?

De Skinboosters zijn geschikt voor uw gezicht, nek, decolleté en haar. De Skinbooster wordt aangebracht door middel van microneedling (oppervlakkige injecties in de huid).

Naast dat de skinboosters door de microneedling direct in de huid worden aangebracht ontstaat er door deze behandeling ook een betere doorbloeding en wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. Hierdoor krijgt de huid een enorme “boost”.

RRS®-Inject Skinboosters bieden voor diverse huidproblemen de juiste ‘voeding’. Hieronder de verschillende soorten skinboosteres en de problemen die zij aanpakken.

prijzen

GEZICHT………………………………………………… € 185,-
Bij een kuur van 3X…………………………………€ 180,-
+HALS……………………………………………………. € 189,-
Bij een kuur van 3X…………………………………€ 185,-
+DECOLLETE………………………………………….€ 199,-
Bij een kuur van 3X…………………………………€ 189,-

RRS eyes………………………………………………… € 90,-
Bij een kuur van 4X…………………………………€ 450,-

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×