U kent het wel. Die vervelende vetrolletjes of vetrandjes die u met diëten en sporten maar niet weg krijgt. Vet bevriezing met behulp van cryolipolyse is een innovatieve technologie die ervoor zorgt dat het vet op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd.

Bij Huidmedzorg kunt een cryolipolyse behandeling met de revolutionaire Clatuu laten uitvoeren.

Wat is Cryolipolyse?

Met cryolipolyse wordt  lokaal lichaamsvet verwijderd door middel van bevriezing. De vetcellen van lokale probleemzone worden afgekoeld tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Deze vetcellen keren ook niet meer terug op deze locatie.

Door bijvoorbeeld sporten of het volgen van een dieet verdwijnen deze vetcellen niet. Ze worden alleen kleiner. Bij toepassing van cryolipolyse worden vetcellen aan kou blootgesteld, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat je lichaam aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze afgevoerd uit het lichaam.

Welke zones kunnen behandeld worden?

De Clatuu is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals

  • Love handles
  • Onderbuik
  • Dijen
  • BH uitstulpingen
  • Rug
  • Dijen
  • Bovenbenen.
Cryolipolyse

HOE GAAT DE BEHANDELING?

Tijdens de afspraak zullen we allereerst uw wensen met u doornemen en kunt u aangeven welke lichaamszone u wilt laten behandelen. Daarna zullen we dit lichaamsdeel opmeten en eventueel op de foto zetten. Met deze gegevens kunnen we het resultaat van de behandeling bijhouden.

Vervolgens neemt u plaats op de behandelbank en worden er gelpads op uw lichaam geplaatst, waarop de behandelkoppen/applicators vastgemaakt worden. Deze behandelkoppen vormen een vacuüm op het lichaamsvet, dat vervolgens wordt bevroren. In totaal duurt de bevriezing 40 minuten.

HOELANG DUURT EEN BEHANDELING?

Gemiddeld duurt een behandeling een uur. Dit hangt af van het deel dat behandeld wordt en het behandelgebied. Tijdens de behandeling is het toegestaan om een boek te lezen of lekker te relaxen. Ook is het mogelijk om een combinatiebehandeling toe te passen.

WAT VOEL IK TIJDENS DE BEHANDELING?

Tijdens het begin van de behandeling kunt u tintelingen, een onaangenaam gevoel en kou ervaren. Dit gevoel verdwijnt naarmate het weefsel van het lichaam intens wordt gekoeld.

ZIJN ER OOK BIJWERKINGEN?

Na de behandeling kan het behandelgebied een beetje gekneusd aanvoelen. Bij sommige mensen kan een blauwe plek of roodheid van de huid in het behandelgebied ontstaan. Dit kan even aanhouden.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Enkele weken na de Clatuu behandeling kunt u veranderingen waarnemen. Optimaal resultaat wordt bereikt na 2-3 maanden. Na 2 maanden kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Een
aanvullende behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken.

WELKE VOORZORGSMAATREGELEN MOET IK VOOR EN TIJDENS DE BEHANDELING TREFFEN?

Als u zwanger bent, gevoeligheid voor kou heeft, lijdt aan een auto-immuun ziekte etc.
zal u niet voor de behandeling in aanmerking komen. Bij allergieën, gebruik van medicijnen en/of andere aandoeningen is het raadzaam om vooraf met een arts te bespreken of een behandeling is toegestaan.

WELK APPARAAT WORDT ER GEBRUIKT VOOR DE BEHANDELING?

Bij Huidmedzorg  gebruiken de we Clatuu voor de cryolipolyse behandelingen. Dit is het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing. De Clatuu maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed de behandelkop in worden gezogen.

Zo kan er een groter lichaamsgebied behandeld worden. Daarnaast koelt de Clatuu veel sterker dan de meeste apparaten; met onze apparatuur koelt het vet af tot wel -9°C. Waar de behandelkoppen van andere apparaten alleen aan de onder- en bovenkant koelen, heeft de Clatuu een koeling van 360 graden, zodat de hele lichaamszone even diep wordt gekoeld.

Het apparaat behoudt een constante temperatuur, wat ook erg bijzonder is. Dit alles zorgt ervoor dat er met de Clatuu maar 1 behandeling nodig is om tot wel – 5 cm aan vet te verliezen, terwijl bij andere apparaten soms wel meer dan 6 behandelingen nodig zijn om zo’n effect te bereiken.

prijzen

Enkele aansluiting (1 kop)…………….€ 200,-
Dubbele aansluiting (2 koppen)………….€ 375,-
Drievoudige aansluiting (4 koppen)……€ 725,-

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×