Huidverbetering met huidtherapie

Heeft u last van acné, pigmentvlekken of fibromen? Huidverbetering met huidtherapie is gericht op het behandelen van uw probleem, gericht op uw persoonlijke wens. Wij behandelen veel verschillende soorten huidproblemen, denk bijvoorbeeld aan couperose, verslapte huid en oedeem. De huid is ons grootste orgaan en het heeft verschillende functies, waaronder het beschermen van ons lichaam tegen schadelijke invloeden. Door invloeden van buitenaf of binnenuit kan een huidprobleem ontstaan. Wij behandelen als paramedicus de zieke en/of beschadigde huid. Goede zorg en persoonlijke aanpak staan hierbij centraal. Al onze therapeuten zijn hoog opgeleid en laten zich regelmatig bijscholen. Voor iedere behandeling maken wij gebruik van professionele apparatuur, zoals de Clatuu voor cryolipolyse behandelingen. Kom gerust eens langs om te bespreken welke behandeling bij uw huid past. Neem contact op via de mail of telefoon. Wij werken op afspraak.

Huidverbetering met huidanalyse

Vraagt u zich wel eens af of u uw huid wel goed verzorgt? En welke crème bij uw huid past? De meeste huidproblemen komen voort uit de verkeerde huidverzorging en kunnen makkelijk voorkomen worden. Wilt u een mooie en stralende huid? Tijdens een uitgebreide huidanalyse met de Derma Visualiser vertellen wij hoe u uw huid kunt verbeteren. De hoge resolutie camera met 80-voudige zoom maakt sterke vergrote beeldweergaven mogelijk. Bovendien analyseert de hightech huidanalyse apparaat uw actuele huidtoestand aan de hand van verschillende parameters om een gedetailleerde huidanalyse te maken. Alleen wie zijn huid tot in detail kent, kan deze optimaal verzorgen en beschermen. Na de huidanalyse wordt een gedetailleerd behandelplan opgesteld dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw huid. Wilt u een afspraak maken voor huidverbetering door middel van huidanalyse of voor endermologie? Reserveer online of neem contact op via de mail of telefoon.

Huidverbetering

acne

AcnetherapieChemische peelings – Manuele reiniging van de huid – MicrodermabrasieMicroneedling – Adviezen voor huidverzorging thuis 

Ontharen

IPL ontharing – Elektrische epilatie – Harsen

vetbevriezing

Huidverbetering met gezichtsbehandeling

Heeft u last van acne littekens of begint uw huid wat slapper te worden? Een microneedling gericht op huidverbetering is dan een goede oplossing. Hierbij wordt de huid door middel van een rollertje met honderden zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal geperforeerd. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de opname van de crème wordt verhoogd. Een andere behandeling voor huidverbetering is microdermabrasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van fijne kristallen die onder vacuümdruk over de huid worden gezogen. Dit geeft geen beschadiging want zo wordt de huid juist gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Na de behandeling ziet de huid er direct mooi en fris uit! Boek direct online een afspraak!


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×