Endermologie voor gezicht en huid

Bent u op zoek naar een manier om rimpels te vullen, uw teint verhelderen of om vetten af te breken? Dan is endermologie een passende behandeling om de cellulaire stimulatie weer op gang te brengen. LPG staat voor de initialen van de Franse uitvinder van deze behandeltechniek: Louis Paul Guitay. De behandeling die we ermee uitvoeren heet Endermologie. Het is een intensieve mechanische bindweefselmassage, bestaande uit diepe knedende en/of rollende grepen i.c.m. vacuümzuigen. Endermologie zorgt voor de verbetering van de stofwisseling en bloedcirculatie waardoor de huid op een natuurlijke en pijnloze manier wordt geactiveerd. De techniek is niet-agressief, non-invasief en zonder bijwerkingen en hersteltijd! Hierdoor is het mogelijk om deze behandelmethode gedurende het hele jaar in te zetten en het kan voor zowel het gezicht als het lichaam gebruikt worden. Wilt u meer weten over wat endermologie op het gebied van huidverbetering voor u kan doen? Neem contact op door te mailen naar info@huidmedzorg.nl of bel naar tel:+31705112832.

Endermologie is fitness voor de huid

De gemotoriseerde kleppen van het LPG apparaat werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheid cellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie) opnieuw op gang te brengen. Hierdoor kan endermologie ook ingezet worden om donkere kringen te verminderen, de huid te verstevigen, littekens te versoepelen en het kan bijdragen aan een betere conditie van de bestraalde huid. Voor het lichaam stimuleert endermologie de afslank cellen (adipocyten) om de natuurlijke afvoer van vetten, zelfs de meest bestendige, te reactiveren door middel van fysieke oefeningen en diëten (+70%). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandeling kop de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken. Benieuwd naar de voor- en na foto’s? Bekijk onze Facebook en Instagram!

Endermologie

acne

AcnetherapieChemische peelings – Manuele reiniging van de huid – MicrodermabrasieMicroneedling – Adviezen voor huidverzorging thuis 

Ontharen

IPL ontharing – Elektrische epilatie – Harsen

vetbevriezing

Verloop van behandeling endermologie

Tijdens het intakegesprek worden uw doelen en wensen besproken. Ook krijgt u te horen welke kuur voor u het meest geschikt is. Aangezien wij uw vraag als een onderdeel van u als individu bekijken zullen we tijdens het intakegesprek ook ingaan op uw voeding en lifestyle. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel in het geheel. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van het LPG apparaat waarbij met behulp van een behandelkop een huidplooi wordt opgepakt en uitgerold. Hierdoor ontstaat een massage die onder meer de bloedsomloop en lymfevaten stimuleert en zo de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen bevordert. Voor ieder pakket is het mogelijk om een gratis intake aan te vragen en krijgt u een proefbehandeling. Maak direct online een afspraak! Bent u op zoek naar een behandeling om overtollig vet te verwijderen? Ga dan naar onze pagina over cryolipolyse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×