Laat overtollig vet verwijderen met cryolipolyse


U kent het wel. Die vervelende vetrolletjes of vetrandjes die u met diëten en sporten maar niet weg krijgt. Met cryolipolyse is het mogelijk om overtollig vet op een natuurlijke wijze af te voeren. Hierbij maken wij gebruik van de revolutionaire Clatuu. Met cryolipolyse wordt lokaal lichaamsvet verwijderd door middel van bevriezing. De vetcellen van lokale probleemzones worden afgekoeld tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd. Deze vetcellen keren ook niet meer terug op deze plek.

Door bijvoorbeeld sporten of het volgen van een dieet verdwijnen deze vetcellen niet. Ze worden alleen kleiner. Bij toepassing van cryolipolyse worden vetcellen aan koude blootgesteld waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat uw lichaam aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze afgevoerd uit het lichaam. Benieuwd naar de voor- en na resultaten? Volg ons op Facebook en Instagram!

Voorafgaand en tijdens de cryolipolyse behandeling

Welke zone wilt u laten behandelen? De love handels, onderbuik, dijen, BH uitstulpingen, rug of bovenbenen? Tijdens de eerste afspraak zullen wij uw wensen doornemen en bepalen we welke lichaamszone u wilt laten behandelen. Daarna zullen we dit lichaamsdeel opmeten en eventueel op de foto zetten zodat we het resultaat van de behandeling kunnen monitoren. Vervolgens neemt u plaats op de behandelbank en worden er gelpads op uw lichaam geplaatst waarop de behandelkoppen/applicators vastgemaakt worden. Deze behandelkoppen vormen een vacuüm op het lichaamsvet dat vervolgens wordt bevroren. In totaal duurt de bevriezing 40 minuten. Enkele weken na de cryolipolyse behandeling kunt u al veranderingen waarnemen! De meest optimale resultaten worden na 2-3 maanden bereikt. Een andere behandelmethode om vetten af te breken is endermologie. Afhankelijk van uw doelen bespreken wij graag met u welke methode het meeste resultaat kunt bereiken. Neem contact op door te mailen naar info@huidmedzorg.nl of bel naar tel:+31705112832.

Cryolipolyse

acne

AcnetherapieChemische peelings – Manuele reiniging van de huid – MicrodermabrasieMicroneedling – Adviezen voor huidverzorging thuis 

Ontharen

IPL ontharing – Elektrische epilatie – Harsen

vetbevriezing

Professionele apparatuur tijdens de cryolipolyse behandeling

In al onze behandelingen, zowel gericht op huidverbetering en huid- en oedeemtherapie maken wij gebruik van professionele apparatuur. Bij Huidmedzorg gebruiken wij de Clatuu voor de cryolipolyse behandelingen. Dit is het nieuwste en krachtigste apparaat voor vetbevriezing. De Clatuu maakt gebruik van een sterk vacuüm, zodat de huid en het vet goed de behandelkop in worden gezogen. Het apparaat behoudt tijdens de behandelingen een constante temperatuur. Dit alles zorgt ervoor dat er met de Clatuu maar 1 behandeling nodig is om tot wel 5 cm aan vet te verliezen. Bij andere apparaten zijn er soms wel meer dan 6 behandelingen nodig zijn om zo’n effect te bereiken. Pak vet doeltreffend en effectief aan door direct een afspraak in te plannen!


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×