Make-up workshop 1 december 2016

 In Blog

DE EERSTE MAKE-UP UIT HET HUIDVERZORGINGSONDERZOEK

De BABOR expertise is de basis van de nieuwe make-up lijn AGE-ID die gezamenlijk ontwikkeld is met Peter Schmidinger, International Make Up Director. Deze lijn verbindt de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

DE MAKE-UP MET 4-VOUDIGE ANTI-AGING:
  1. Optische, onmiddellijke lifting door polysacchariden die een filmlaagje vormen
  2. Jeugdige glow door Lumicol
  3. Speciaal flavonoïde voor effectieve celbescherming
  4. Detox & oxidatieve bescherming

Donderdag 1 december hebben wij, ter introductieimg_3523 van deze nieuwe make-up lijn, een make-up workshop gehouden.  De workshop werd verzorgd door Aleksandra Bogomaz. Zowel in de ochtend als in de middag deden 6 enthousiaste dames mee.
Om de huid goed te voorbereiden op het aanbrengen van de make-up werd het gezicht gereinigd met de HY-ÖL en de Phytoactive Base. Na het reinigen werd de huid verzorgd met een hydraterende Babor ampoule, hydraterende dagcreme en een oogcreme. Hierbij werd verteld hoe het product aangebracht moet worden en wat de werking van het product is.
Na de gezichtsverzorging kon de make-up aangebracht worden. Allereerst werd de foundation aangebracht waarbij er keuze was tussen de Serum Foundation met een lichte dekking of de Deluxe Foundation met een hoog dekkingsvermogen. Na de foundation werd de concealer aangebracht, waarbij er een keuze was tussen dekkende Camouflage creme voor lokaal gebruik op vlekjes en kleuringen in het gezicht of voor een Luminous Skin Concealer geschikt voor onder andere om de donkere kringen onder de ogen te camoufleren. Daarna werd de blush aan één kant van het gezicht aangebracht door Aleksandra en aan de andere zijde konden de dames de blush zelf aanbrengen.
Na de gezichts make-up was het tijd voor de oog make-up. Allereerst werd een lip&eye primer aangebracht voor ogen en lippen, waardoor de make-up langer en mooi blijft zitten. Aleksandra gaf iedereen persoonlijk advies over de kleur en de manier van aanbrengen. Bij de oog make-up werd gebruik gemaakt van oogschaduw, oogschaduw in de vorm van een potlood, eyeliner en mascara. En niet te vergeten Eye Brouw Filler Fibers voor de finishing touch van de oogmade-up!
Tot slot werd er make-up aangebracht op de lippen waarbij gekozen kon worden tussen een lipgloss, glanzende lippenstift en matte lippenstift.
“Het was een geslaagde dag met mooie opgemaakte gezichten, zonder hun persoonlijkheid te veranderen. Je persoonlijkheid is je schoonheid!”.

Wil je de volgende workshop niet missen? Houdt dan onze site en Facebook pagina goed in de gaten!

Recent Posts

Leave a Comment


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×