Mijn naam is Aleksandra Bogomaz, sinds 2006 werkzaam als huidtherapeut en elke dag is het voor mij weer een nieuwe uitdaging om jou van een passend verzorgingsadvies te voorzien. Onze huid is het grootste orgaan en tegelijkertijd de spiegel van ons innerlijk. Bij Huidmedzorg hebben wij ons gespecialiseerd in behandeling van diverse huidproblemen. Voor jou gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor jouw huidklachten. Wij hebben samenwerking gevonden met dermatologen, plastisch chirurgen, orthopeden, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Twijfel niet om contact op te nemen als je last hebt van vlekken, roodheid, acne, droge huid, littekens, ongewenst haargroei of vochtophoping. Ook JIJ verdient een mooie huid!
Anastasia Bogomaz, gediplomeerde pedicure en medisch pedicure in opleiding en schoonheidsspecialiste. Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. “In 2012 ben ik als pedicure begonnen bij Huidmedzorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging heb in 2013 mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald. De combinatie van deze twee beroepen vind ik erg bijzonder, omdat aan de voeten heel veel af te lezen is waardoor ik vaak meer inzicht krijg over bepaalde huidklachten.”
Mijn naam is Estelle Zoet en in 2020 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut. Sindsdien ben ik met veel plezier werkzaam bij Huidmedzorg. Van jongs af aan heb ik een grote passie voor de huid. Ik startte daarom in 2012 een opleiding tot grimeur en visagiste. Na make-up voor verschillende films, series en theaterproducties gedaan te hebben, miste ik toch enige uitdaging. Ik kwam erachter dat mijn hart voornamelijk lag bij het helpen van mensen met huidproblemen. Huidtherapie biedt een mooie uitdaging van medische en cosmetische zorg. Als huidtherapeut mag ik nu iedere dag mensen weer gelukkig maken met hun huid, iets waar ik veel voldoening uit haal. Ik vind het belangrijk om naar de behoefte van de klant te luisteren en hierbij een zo eerlijk mogelijk en passend advies te geven. Iedereen verdient namelijk een mooie gezonde huid en ik help jou graag dit te bereiken!
Mijn naam is Jerina de la Combé. Ik ben werkzaam als Allround schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure bij Huidmedzorg sinds 2021.Na jaren lang ervaring te hebben op gedaan op het gebied van huidverzorging ben ik mij zelf in 2019 gaan specialiseren op het gebied van voetverzorging. Met de aantekening risicovoet; ben je met de diabetische-, reumatische-, spastische-, oudere- en de verwaarloosde voet bij mij aan het goede adres. Door de juiste voetverzorging kan ik complicaties voorkomen, signaleren en kan ik de voetklachten op tijd verhelpen.Ik kijk ernaar uit om een positieve bijdrage te zijn aan uw huid. Met mijn persoonlijke aandacht, vakkennis en adviezen help ik je graag opweg naar de gewenste huidresultaten!
Ik ben Ellen Marchand. Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij huidtherapie praktijk Huidmedzorg. Nadat ik de opleiding allround schoonheidsspecialiste had afgerond, was het voor mij duidelijk dat ik meer verdieping wilde in de huidproblematiek. Huidtherapie had mijn interesse gewekt. Op zoek naar de juiste oplossing en het bieden van een behandeling op maat geeft mij veel voldoening. In dit vak houdt het leren nooit op, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zou blijft mijn kennis van zowel cosmetische- als medische zorg op niveau. Huidtherapie is een dankbaar beroep en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Samen stellen we een behandelplan op en proberen we tot een oplossing te komen. Persoonlijke aandacht en duidelijke informatievoorziening zijn voor mij erg belangrijk. Ik hoop u te mogen ontvangen bij Huidmedzorg!
Mijn naam is Daan Ruig, arts en specialist in injectable behandelingen. Ik heb mijn studie geneeskunde afgerond aan de universiteit van Leiden, waarna ik na enkele jaren op de afdeling Chirurgie heb gewerkt. In deze tijd heb ik veel kennis op gedaan van het menselijk lichaam en meer specifiek de anatomie daarvan. Deze kennis en ervaring komen mij goed van pas bij injectable behandelingen. Voor mij zit de uitdaging van een goede cosmetische behandeling in het vinden van een middenweg tussen het verzachten of zelfs verbeteren van storende kenmerken zonder daar een onnatuurlijke uitstraling van te krijgen. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs om hier eens over te spreken!
Ik ben Bastian van Eijsden, arts met de passie om mensen blij te zien. Met ervaring in een specialistisch wondencentrum, Chirurgie en Neurologie heb ik veel ervaring met ziekte en de behandeling ervan, maar ik vind dat ook gezonde mensen gebaat zijn bij een duwtje in de goede richting. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde, botox & injectables, en daar ben ik nu een jaar in werkzaam. Voor mij betekent een behandeling niet het oplossen van een probleem, maar het helpen van een persoon. Persoonlijke aandacht, de tijd nemen en goed luisteren vormen daarom een groter deel van mijn consult dan de behandeling zelf. Daarom bent u altijd welkom voor een gratis intake consult!
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×