Je hebt je zeker wel eens afgevraagd: hoe moet ik mijn huid verzorgen? Welke creme is goed voor mijn huid? Heb ik een droge of juist een vette huid? De meeste huidproblemen komen voort uit de verkeerde huidverzorging en kunnen makkelijk voorkomen worden. Wil je een mooie en stralende huid? Laat je dan door ons adviseren. Tijdens een uitgebreide huidanalyse met de Derma Visualiser vertellen wij hoe je je huid kunt verbeteren. Lees verder over onze mogelijkheden.

Huidverzorging

tekst volgt

Microneedling

Heb je last van acnelittekens of begint je huid wat slapper te worden of wil je gewoon een goede oppepper? Dan is microneedling een goede oplossing. Hierbij wordt de huid door middel van een rollertje met honderden zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal geperforeerd. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding, de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de opname van de creme wordt verhoogd.

De behandeling kan zowel thuis als in de salon worden uitgevoerd. Het verschil tussen een thuisbehandeling en in de salon heeft te maken met de diepte (lengte van de naaldjes). De naaldje van een thuisroller zijn maximaal 0.3 millimeter, de professionele rollers kunnen de huid tot 2 millimeter diepte perforeren. De behandeling wordt meestal met verdoving uitgevoerd.

Chemische peeling

Met een chemische peeling kunnen verschillende huidoneffenheden worden aangepakt. Denk hierbij aan acne, littekens, pigmentvlekken, rimpels en fijne lijntjes, grove poriën. 

Voor thuisgebruik is een peeling met 10% Glycolzuur zeer geschikt als onderhoud en om je huid op te frissen en van vocht te voorzien.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een moderne diepe mechanische peeling waarmee je de huid kunt verbeteren. Hierbij worden fijne kristallen onder vacuümdruk over de huid gezogen, de bovenste huidlaag wordt op deze manier gezandstraald. De kristallen zijn zo fijn dat de behandeling geen beschadiging geeft aan de huid. Door de vacuüm wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, terwijl het van buitenaf dunner wordt gemaakt. Na de behandeling ziet de huid er direct mooi en fris uit!

Behandelingen

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×