Maak een afspraak voor een gratis videoconsult

 

Uw huid is onze zorg! Om deze zorg te kunnen continueren hebben we de videoconsulten in het leven geroepen. Via videoconsult kunnen wij uw vraag wellicht beantwoorden en uw huidverzorging samenstellen.

Vul hieronder het formulier in om een videoconsult aan te vragen en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Vraag een videoconsult aan  Hoe werkt een videoconsult?

  Via contact formulier op onze website kunt u een aanvraag indienen. Geeft daarbij aan waar uw vraag over gaat en hoe laat u een consult wenst. U ontvangt van ons een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail zal de dag en het tijdstip staan waarop wij u verwachten te kunnen bereiken voor het videoconsult. Tevens krijgt u een tweede mail van CLICKDOC, in deze mail staat een link + toegangscode om toegang te krijgen tot onze virtuele wachtkamer. Deze link werkt alleen in de internetbrowser Google Chrome of Safari, zorg dus voor een mobiel apparaat of laptop die over één van deze internetbrowsers beschikt, of download deze internetbrowsers ruim voor aanvang van het videoconsult.

  Op de dag van het videoconsult is het belangrijk dat u een kwartier vóór de daadwerkelijke aanvang van het videoconsult de mail van CLICKDOC doorloopt. Log alvast in op onze virtuele wachtkamer. Het programma loodst u automatisch door verschillende stappen om uw microfoon, camera en internetsnelheid te controleren.

  Heeft u al deze stappen doorlopen? Wacht dan op ons belletje.

  Loopt u ergens tegen aan of werkt het programma niet mee? Bel ons dan op het vaste telefoonnummer: 070-5112832 en zullen wij u door de stappen heen loodsen of een andere oplossing zoeken om u toch te woord te staan.

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search

  ×