Onze Covid-19 richtlijnen en maatregelen

Huidmedzorg blijft open! Wij vallen onder de medische beroepsgroepen, waardoor de afspraken bij onze huidtherapeuten gewoon door kunnen gaan. Wij hebben hiervoor de officiële toestemming van de NVH ontvangen.

Wij leven met iedereen mee en vinden het belangrijk om samen de strijd tegen het coronavirus aan te gaan! De gezondheid en veiligheid van onze klanten staat ook altijd voorop. Daarom gaan onze afspraken door met de zorgvuldigheid en COVID-19 maatregelen die jullie van ons gewend zijn.

Onze medewerkers zijn opgeleid om infectiepreventiemaatregelen te begrijpen en in praktijk te brengen. Wij zullen daarom ook al deze beschermende maatregelen en richtlijnen over de handelswijze in de kliniek strikt opvolgen en vragen wij ook jou als onze cliënt de nodige maatregelen na te leven om verdere Covid-19 besmetting te voorkomen. De gezondheid van onze cliënten en medewerkers staat bij ons op altijd nummer 1!

Richtlijnen voor een veilige ervaring:

  • In de praktijk  houden we allemaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We vragen je de afspraak te verzetten als je hoest, niest, smaak-en reukverlies, keelpijn of koorts hebt. Ook als er iemand in je thuisomgeving is met dergelijke klachten.
  • We vragen je om een mondkapje te dragen in de kliniek. Deze mag natuurlijk af tijdens de behandeling.
  • Om een onderlinge afstand van 1,5 meter te kunnen houden in de wachtkamer en de rest van de praktijk wordt er alleen op afspraak gewerkt. We vragen ook iedereen om zonder gezelschap te komen.
  • Het is wenselijk dat je stipt op tijd bent. Niet te vroeg en niet te laat. Zo voorkomen we dat onze wachtruimtes te druk worden.
  • Toch te vroeg gearriveerd? We vragen je in de auto te wachten, indien dit mogelijk is.
  • Je wordt vriendelijk verzocht je handen te desinfecteren bij binnenkomst.

Aanvullende maatregelen in onze kliniek en voor onze medewerkers:

  • Onze medewerkers zijn voorzien van beschermingsmiddelen, namelijk mondmaskers en handschoenen
  • Onze medewerkers desinfecteren na elke behandeling de deurklinken, behandelstoelen 
  • Alleen gezonde behandelaren, zonder klachten van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn en/of koorts en zonder andere personen met vergelijkbare klachten in de thuisomgeving, werken in de praktijk. 

We begrijpen dat dit een spannende tijd is voor iedereen. Als iets toch niet helemaal duidelijk is of je twijfelt ergens over, bel of stuur ons gerust een berichtje. We staan voor je klaar!

maak een afspraak

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.

volg ons op


Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×