Een APK- keuring voor het lichaam

Loop je al langer met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Ben je moe, futloos, slaap je slecht, heb je last van huidklachten, spijsverteringproblemen of heb je last van andere chronische of onbegrepen klachten? Dan kan een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) de oplossing zijn! Met deze test kun je meer inzicht verkrijgen in de algehele gezondheid van je lichaam.

Meten is weten

Ons bloed is het transportsysteem van ons lichaam. Dagelijks stroomt de vloeistof duizenden keren rond door onze bloedvaten. Het vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.

Bij de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar het bloed. Hierdoor kan er extra informatie aan het licht komen, die ontzettend waardevol kan zijn. Er wordt op drie verschillende manieren getest. Hematologie (wat de dokter ook doet), levend bloedanalyse (onder de microscoop) en op energetisch niveau aan de hand van trillingen (bioresonantie). Bij de EMB test wordt het bloed verkregen middels een simpele vingerprik.

Welke informatie komt er uit het bloedonderzoek?

 • Basis hematologie
 • Darmen (o.a. de gezondheid van uw darmflora en darmbarrière).
 • Spijsvertering.
 • Alvleesklierbelasting.
 • Vitaminen balans.
 • Mineralen balans.
 • Voedingsintoleranties (o.a. tarwe, gluten, koemelk, lactose, suiker, soja en varkensvlees).
 • Hormonale balans.
 • PH-waarde (verzuring).
 • Stressgevoeligheid.
 • Belasting van bacteriën, schimmels, virussen en parasieten.
 • Belasting van gifstoffen en vrije radicalen.
 • Ontstekingen.

Op basis van de uitslag van de EMB test én de informatie uit het intakegesprek krijg je een concreet verslag met aanbevelingen qua voeding, suppletie en leefstijl, om de balans in het lichaam te herstellen.

Het bloed wordt afgenomen door Orthomoleculair therapeut Roxanne Springer. “Met de EMB test hebben we een vertrekpunt waar we aan kunnen werken om je gezondheid te optimaliseren. Ik kan dan veel gerichter te werk gaan en weet precies waar we aan moeten werken om vooruitgang te boeken samen.”

Wil je een EMB test laten afnemen? Dat gaat als volgt in z’n werk:

Eerst vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek brengen we je leefstijl en (eventuele) huidige klachten in kaart. Direct na het gesprek neem ik bloed bij je af, dit verstuur ik naar het lab waar het geanalyseerd wordt. Na ongeveer 3 weken hebben we een vervolgconsult waarin we de uitslag bespreken (dit kan live of telefonisch).
Je krijgt van mij adviezen voor het herstellen van de eventuele tekorten/ belastingen/verstoringen. Aansluitend ontvang je van mij een suppletie en voedingsadvies per mail.

prijzen

EMB Test……………………………………€ 299,-

maak een afspraak

volg ons op

ontvang gratis tips
voor een mooie huid

*Uw gegevens worden gebruikt voor het versturen van onze nieuwsbrief zoals omschereven in onze privacybeleid.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

×