Over ons

Ik ben Anastasia Bogomaz, gediplomeerde pedicure en medisch pedicure in opleiding. In 2012 ben ik als pedicure begonnen bij Huidmedzorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging heb in 2013 mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald.
De combinatie van deze twee beroepen vind ik erg bijzonder, omdat aan de voeten heel veel af te lezen is waardoor ik vaak meer inzicht krijg over bepaalde huidklachten.

Mijn naam is Marie-Jose de Peijper. Sinds 2015 ben ik als huid- en oedeemtherapeut werkzaam bij Huidmedzorg. Wat ik mooi vind is de combinatie van het cosmetische en het medische aspect van het vak huidtherapie. Ik ben trots op de samenwerking binnen het team, waardoor er vanuit verschillende invalshoeken wordt gewerkt aan huidverbetering maar ook aan het kwaliteit van het leven.

Mijn naam is Karen de Reuver- Cogels. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik in 2006 de studie huid- en oedeemtherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Ik ondersteun en help patiënten graag op zowel therapeutisch als emotioneel vlak. In mijn werk vind ik een persoonlijke benadering erg belangrijk, als mensen tevreden zijn en op hun gemak kan ik als therapeut echt iets voor ze betekenen. Ook ben ik inmiddels trotse moeder van 2 geweldige zoontjes van wie ik volop geniet!

Ik ben Bianca van der Plas. Bijna heb ik mijn studie afgerond als huidtherapeute. Na succesvol mijn stage bij Huidmedzorg te hebben afgerond kon ik hier blijven werken. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat het veel diversiteit biedt in de zorgsector. Ik haal voldoening uit mijn werk door mensen te helpen zowel op medisch als cosmetisch gebied. Met een glimlach zal ik u ontvangen in onze praktijk.